Sit & Heat Warmtekussens | de Warmte Specialist

Sit en Heat warmtekussens kopen - Elektrische warmtekussens met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nl

Ben je op zoek naar een warmtekussen?

De Sit & Heat Warmtekussens zijn elektrische warmtekussen die je warmte geven op de juiste plaats om je spieren te laten ontspannen. Warmtekussens zijn veilig en duurzaam in gebruik en zijn er in verschillende kleuren en maten en daarnaast een verrijking voor je woonkamer.

Sit & Heat Warmtekussens verwarmen elektrische door infrarood straling!

De warmtekussen wordt elektrische verwarmd door infrarood straling wat energiezuinig is. Geheel draadloos is het warmtekussen wat je overal mee naar toe kan nemen. Het elektrische warmtekussen is comfortabel en zacht, daarnaast verwarmt het ook je spieren en wordt je lekker ontspannen. Relax op de bank met je draadloze verwarmingskussen goed voor je nek, rug en been spieren. Kies uit een van de kleurige designs om tijdens de koude dagen heerlijk warm te blijven.

Warmtekussen kopen? Welke is de beste?

We hebben top 10 selectie gemaakt van de beste warmtekussens van dit moment. Warmtekussens zijn een enorme trend omdat het een handig kussen is voor de koude dagen, stramme spieren en helpt je om je geheel te kunnen ontspannen.

Hoe werkten Sit & Heat Warmtekussens?

Sit en Heat warmtekussen kopen - Elektrische warmtekussens met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nlMet het verwarmingskussen wordt een lichaamsdeel verwarmt. Plaats het kussen op de plek dicht bij de spier wat gespannen is. Het warmtekussen zal dat stuk van het lichaam verwarmen waar de spieren moeten ontspannen. De onderliggende organen nemen de warmte direct op en je zult het als een aangename ervaring gaan beleven. Vervolgens ontspannen je spieren en je zal geheel relaxt worden.

Hoe werkt een elektrisch warmtekussen?

Een elektrische warmtekussen heeft een interne accu welke makkelijk via een stroomkabel kan worden opgeladen. Het bevat een duurzame li-ion oplaadbare batterij, voor urenlang warmteplezier. Neem je verwarmingskussen overal mee naar toe, bijvoorbeeld naar buiten bij een koude avond in de auto of op vakantie.

Sit & Heat Warmtekussens kopen?

Waar kan ik een kersenpitkussen kopen en is dat het zelfde? Het ouderwetse kersenpitkussen ken je misschien wel. Het kersenpitten kussen verwarm je in de magnetron en de kersenpitten houden de warmte vast. Het verschil is dan ook dat de pittenzak slechts 5 tot 10 minuten warm blijft en neemt dan snel af. Voor een korte verwarmingsduur voor de spieren is het ook een prima oplossing. Het ontspant direct gespannen spieren in de nek of rug en straalt warmt uit naar buik en organen. Daarnaast worden je voeren of handen er ook lekker warm van tijdens koude dagen. Neem de pittenzak mee naar bed en je zult heerlijk warm slapen.

Waar koop ik warmtekussen?

De warmte kussens en warmtebanden koop je niet alleen bij Blokker of action maar gewoon online bij WarmteProducten.nl de grootste online winkel om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmte product wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

Wat is het verschil met een elektrische kruik?

Een elektrische kruik heeft net als het warmtekussen een ingebouwde oplaadbare batterij. Voeger werd een kruik gevuld met water maar de elektrische kruik maakt gebruik van een infrarood verwarming aan de voorkant. Wanneer de juiste temperatuur is bereikt, stopt de elektrische warmwaterkruik met verwarmen. Onder normale omstandigheden worden elektrische warmwaterkruiken gebruikt voor baby’s, vooral voor baby’s die de juiste temperatuur niet kunnen handhaven. De temperatuur is instelbaar op drie standen met een met een maximale temperatuur van 42°C.

Sit & Heat Warmtekussens voordelen

Review Stoov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *