Shop een warmteproduct voor jezelf!

Shop een warmteproducten online. Kies je favoriete warmteproduct uit in de shop.

Kies een van de warmteproducten van het Merk Stoov

Maak een keuze uit een van de vele warmte producten en shop je favoriet!

Warmteproducten voor elk moment!

We hebben een top 10 selectie gemaakt van de beste warmtekussens van dit moment. Warmtekussens zijn een enorme trend omdat het een handig kussen is voor de koude dagen, stramme spieren en helpt je om je geheel te kunnen ontspannen.

Hoe werkt het Stoov warmtekussen de Ploov?

Shop jou warmteproducten online - Stoov warmtekussen kopen - Elecktrische warmtekussens met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nlMet het verwarmingskussen Ploov wordt een lichaamsdeel verwarmt. Plaats het kussen op de plek dicht bij de spier wat gespannen is. Het warmtekussen zal dat stuk van het lichaam verwarmen waar de spieren moeten ontspannen. De onderliggende organen nemen de warmte direct op en je zult het als een aangename ervaring gaan beleven. Vervolgens ontspannen je spieren en je zal geheel relaxt worden.

Hoe werkt het elektrisch warmtekussen Ploov?

Een elektrische warmtekussen heeft een interne accu welke makkelijk via een stroomkabel kan worden opgeladen. Het bevat een duurzame li-ion oplaadbare batterij, voor urenlang warmteplezier. Neem je verwarmingskussen overal mee naar toe, bijvoorbeeld naar buiten bij een koude avond in de auto of op vakantie.

Draadloos Stoov warmtekussen Ploov

De draadloze Stoov warmtekussens zijn ideaal om je spieren te laten ontspannen. Heb je last van nek klachten of verkrampte rug of been spieren dan zal de warmte van het infrarood verwarming die door dringen in de spieren en organen. Dankzij het draadloze warmtekussen van Stoov is het gemak groot waar je ook bent.

Een Ploov warmtekussen shoppen?

Waar shop ik warmtekussen van Stoov?

De warmte kussens en koop je niet alleen online bij fonq maar bij bekende verkooppunten zoals WarmteProducten.nl de grootste online winkel om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmte product wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

Hoe lang blijft een Ploov kussen warm?

Zoals gezegd heeft de Ploov warmtekussen een ingebouwde batterij die je kan opladen via het meegeleverde netsnoer. De verwarmingskussen heeft een 12 watt verwarmingselement wat werkt op infrarood. De kussen heeft 3 standen waarop je kunt verwarmen tot wel 42 °C. Zo is mogelijk tot 6 tot 8 uur lang te genieten van de warmte die het warmtekussen uitstraalt. Zo voorkom je dat je spieren stijf worden van de kou. Heerlijk als je ook ’s avonds lekker lang buiten wilt zitten.

Hoe moet je een Ploov opladen?

Naast het warmtekussen zit een label waar Ploov opstaat. Hier zit de aansluit knop maar ook de powerknop. Sluit de bijgeleverde usb kabel aan het kussen en laden maar. Neem je het kussen mee op vakantie of in de auto dan is het opladen makkelijk met bijvoorbeeld een powerbank of de usb aansluiting in je auto.

Hoe lang moet een Ploov opladen?

Het advies van Stoov is om het elektrische warmtekussen volledig op te laden tot 100%. Onderbreek het opladen niet tussendoor maar laat het kussen continu onder het stroom liggen. Het opladen duurt in totaal zo’n 4 tot 5 uur, kanttekening is wel dat je de Ploov oplader gebruikt.

Stoov warmtekussen review

Klanten ervaringen zijn belangrijk voor elk product. Stoov producten zijn met veel zorg gemaakt en getest maar ervaart de consument dat ook zo?
Kritische en positieve ervaringen zijn belangrijk voor zowel de klant als voor de fabrikant. Klanten reviews geven vaak een goed beeld van een producten om tot tot het kopen over te gaan. Bekijk alle Stoov reviews op Trustpilot

Recensies Stoov warmtekussen

Bekijk alle recensie op Trustpilot

Bestel een elektrische deken in de Shop voor een warme nacht!