Review Stoov Warmtekussen Recensies van klanten

Review Stoov warmtekussen - Recensies van klanten - www.WarmteProducten.nl

Review : Ben je op zoek naar een warmtekussen van het merk Stoov? Het is een elektrische warmtekussen dat je warmte geeft op de juiste plaats om je spieren te laten ontspannen. Daarnaast is het warmtekussen oplaadbaar en voorzien van een oplaadbare batterij welk tot wel 6 lang warm kan blijven. De Stoov warmtekussens zijn voor binnen en buiten te gebruiken.

Wat vinden klanten van de Stoov?

Klanten ervaringen zijn belangrijk voor elk product. Stoov producten zijn met veel zorg gemaakt en getest maar ervaart de consument dat ook zo?
Kritische opmerkingen maar ook positieve ervaringen zijn belangrijk voor zowel de klant als voor de fabrikant. Klanten reviews geven vaak een goed beeld van een producten om tot tot het kopen over te gaan. Bekijk alle Stoov reviews op Trustpilot

Recensies

Bekijk alle recensie op Trustpilot

 

Veel gesteld vragen over de Stoov warmtekussens

Hoe lang blijft een Stoov kussen warm?

De Stoov een ingebouwde batterij die je kan opladen via het meegeleverde netsnoer. De verwarmingskussen heeft een 12 watt verwarmingselement wat werkt op infrarood. De kussen heeft 3 standen waarop je kunt verwarmen tot wel 42 °C. Zo is mogelijk tot 6 tot 8 uur lang te genieten van de warmte die het warmtekussen uitstraalt. Zo voorkom je dat je spieren stijf worden van de kou. Heerlijk als je ook ’s avonds lekker lang buiten wilt zitten.

Hoe moet je een Stoov opladen?

Naast het warmtekussen zit een label waar Stoov opstaat. Hier zit de aansluit knop maar ook de powerknop. Sluit de bijgeleverde usb kabel aan het kussen en laden maar. Neem je het kussen mee op vakantie of in de auto dan is het opladen makkelijk met bijvoorbeeld een powerbank of de usb aansluiting in je auto.

Hoe lang moet een Stoov opladen?

Het advies van Stoov is om het warmtekussen volledig op te laden tot 100%. Onderbreek het opladen niet tussendoor maar laat het kussen continu onder het stroom liggen. Het opladen duurt in totaal zo’n 4 tot 5 uur, kanttekening is wel dat je de Stoov oplader gebruikt.

Waar koop ik warmtekussen van Stoov?

De warmte kussens en koop je online bij WarmteProducten.nl de online winkel om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmte product wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

  1. Kan ik mijn Stoov tegelijkertijd opladen en gebruiken? Lees hier het antwoord
  2. Hoe weet ik hoeveel stroom mijn batterij nog heeft? Lees hier het antwoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.