Warmtekussens trends

Hoe hou jij je warm?

Warmtekussens trends zijn in ontwikkeling! De nieuwste trends op het gebied van verwarmingstechnologie voor thuis, zijn in een versnelling tot stand gekomen mede daar de oplopende gasprijzen! Tot nu toe kennen we alleen infrarood verwarming, straalkachels, radiatoren en hete lucht verwarming. Maar wat is nu verstandig in 2022 om gas te besparen? Blijf lezen om erachter te komen!

Warmteproducten: de nieuwste trends

Warmtekussens trends van 2022 - warmtekussens van Sit en Heat - www.Warmteproducten.nlHeb je ’s winters vaak koude voeten of ben je gewoon een enorme koukleum? Dan kan een warmtekussen wellicht de oplossing zijn! In dit artikel vertellen we je alles over de warme kussens die vanaf 2022 in trend zijn. Zo leer je alles over het werking en de mogelijke voordelen van zo’n elektrisch kussen. Ook voor de wintersportvakantie zin de warmtekussen en dekens ideaal.

Warmtekussens zijn veilig en eenvoudig te gebruiken.

Warmtekussens, ook wel elektrische kussens genoemd, zijn kussens die elektrisch worden opgewarmd. Dat klinkt misschien een beetje gevaarlijk, maar we kunnen je verzekeren dat het volledig veilig is. Het elektrische kussen is misschien nog wat nieuw voor je, maar van de elektrische deken heb je vast weleens gehoord. In feite werkt zo’n elektrische deken volgende precies dezelfde principes.

Wat voor soorten warmtekussen zijn er?

Er zijn twee soorten warmtekussens: de verwarmde kussens met een draad en de draadloze warmtekussens. De warmtekussens met een draad zijn voordeliger, maar je bent wel beperkt in je beweging.

Elektrisch warmtekussen zijn draadloos erg handig

Draadloze kussens zijn natuurlijk heel erg handig. Je bent helemaal vrij in je beweging en je hoeft je geen zorgen te maken over een wirwar aan draden. Bovendien is het ook nog eens veiliger, want er is geen kans op elektrische schokken.

Een warmtekussen kan helpen bij allerlei soorten pijnen

De warmtekussens trends zullen verder gaan dan alleen maar warmte. We verwachten dat er meer en meer warmteproducten op de markt komen die ook een therapeutische werking hebben. Zo zullen er warmtekussens met verschillende massagemogelijkheden beschikbaar komen, waardoor je niet alleen warm blijft, maar ook je spieren kunt ontspannen. Warmte helpt je spieren te ontspannen. Nadat de pijn is verdwenen, kunt je ze weer soepeler bewegen. Daarom is een warmtebron aan te raden bij pijnlijke spieren, maar ook bij stijfheid in de nek of schouders.

Is Warmte ook goed bij kneuzingen?

Warmte werkt pijnstillend en ontspannend, zowel voor gewrichten als spieren. Het biedt ondersteuning bij overbelasting en verkrampte rug- en nekspieren.
Goede hulpmiddelen voor het behandelen van stijve spieren zijn hete zalven of verwarmingskussens en warmtedekens.

Warmtekussen nek en rug draadloos

Het warmtekussen houdt je comfortabel en warm, en deze warmte geeft ook je spieren een ontspannend gevoel. Er zijn vaak verschillende soorten verwarmingsproducten met variabele verwarmingsstanden of elektrische kussens die automatisch uitschakelen. De warmtekussens op de nek en schouders zijn gemaakt van zacht materiaal om perfect op je lichaam te passen.

Warmtekussen voor knieën en ellebogen

Wanneer je last hebt van pijnlijke gewrichten of spieren, kan een warmtekussen helpen om hier soepeler mee te kunnen bewegen. Het is dan ook aangewezen bij pijnlijke spieren, maar ook bij bijvoorbeeld een stijve nek of schouders. Bekijk hier de verschillende warmtekussens. Zoals je kan zien, kan een warmtekussen helpen met allerlei soorten pijnlijke klachten.

Wat zijn de beste warmtekussen trends?

Er zijn op dit moment een aantal verschillende warmtekussens op de markt. Zoals je kan zien, is er dus voor iedereen wel een geschikt kussen te vinden. Welke het beste bij jouw situatie past, hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan de pijnklacht waarvoor je het kussen wilt gebruiken, maar ook of je liever een elektrisch of draadloos kussen wilt.

Bekijk hier alle warmtekussens en maak je keuze!

Warmteproducten voor elk moment!

Misschien vindt je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *