Warmtedeken draadloze en infrarood

Warmtedeken draadloze en infrarood - www.WarmteProducten.nl

Elektrische bovendeken

Een elektrische warmtedeken is geweldig lekker om eronder te kruipen. Met een warmtedeken wordt je warm en zal je overal genieten. Het is een deken waar je onder kan slapen als je het koud hebt. Daarnaast gebruik je hem ook op de bank als je een film kijkt. Maar ook buiten als het minder mooi weer is in de avond. Op de camping waar s’ nachts de temperatuur kan teruglopen. Kortom een multifunctionele draadloze deken.

Wat is een warmtedeken?

Een warmtedeken is een speciale deken dat voorzien is van een ingebouwd infrarood verwarmingssysteem. De warmtedekens zijn ook draadloos en dus voorzien van een mini accu zodat je de deken overal kunt meenemen. De deken is vaak gemaakt van wol zoals een fleece deken. Verder worden ze ook als thermische dekens benoemd. Heerlijk voor op de bank maar ook buiten als het in de avond kouder wordt. Ook op vakantie wanneer de nacht koud zal zijn maar ook in de avonduren zal je hier heel veel plezier van hebben.

Warmtedeken voor buiten?

Het is fijn om ’s avonds buiten onder een elektrische deken te kruipen. Heb je een lekkere zomeravond maar loopt de temperatuur snel terug dan is een warmtedeken ideaal om lekker lang te buiten te genieten. In Nederland zijn de warme avonden schaars maar met een lekkere draadloze warmtedeken op infrarood is het goed uit te houden. Zorg dat je deken is opgeladen en je kunt gerust buiten gaan zitten.

De warmtedeken van Stoov is heerlijk warm!

Het is alsof je een je wordt omarmt door de warmte zoals een Big Hug. Vandaar dat de naam Big Hug een treffende benaming is voor dat heerlijke warme gevoel. De warmtedekens zijn verkrijgbaar in 2 maten namelijk de Big Hug en de Big Hug XL. De dekens leg je over je stoel of bank en je geniet van de diepe warmtestrallen die je verwarmen. Geniet en gun jezelf de warmte die je verdient met Stoov

Infrarood warmtedeken

Ook heeft de elektrische deken verschillende standen. Zo stel je de gewenste temperatuur in en gaat hij bijvoorbeeld na verloop van tijd automatisch uit. Als je in slaap valt, verspil dan geen elektriciteit. Er is ook een elektrisch kussen dat op de matras kan worden geplaatst. Deze deken is in 15 minuten opgewarmd en daarna kun je rustig slapen op een verwarmde plek.

Medische warmtedeken

Deze warmtedeken heeft ook medische functie. De warmtedekens worden ook in de zorgen gebruikt om onderkoeling te behandelen of te voorkomen. De warmte van deze deken is perfect om de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. De warmte ontspant de spieren een beetje, wat helpt bij het verlichten van spierpijn en andere ongemakken. Ook de warmtekussen zijn hiervoor zeer geschikt. Hieronder benoemen we ook de voordelen van een warmtekussen.

Warmteproducten zoals warmtekussens zijn makkelijk een overal mee naar toe te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *