Homey warmtekruik | Elektrische kruiken

Homey warmtekruik van Stoov - Elecktrische warmtekruiken met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nl

Ben je op zoek naar een lekkere warmtekruik?

De warmtekruik van Stoov noemen ze Homey en geeft je warmte op de juiste plaats om je spieren te laten ontspannen. De Homey warmtekruiken zijn veilig en duurzaam in gebruik en zijn er in verschillende kleuren en maten en daarnaast een verrijking voor je woonkamer.

Homey warmtekruik verwarmen je elektrische door infrarood straling!

De Homey warmtekruik wordt elektrische verwarmd door de infrarood straling welke energiezuinig is. Geheel draadloos is het een warmtekruik wat je overal mee naar toe kan nemen. De elektrische warmtekruik is comfortabel en zacht, daarnaast verwarmt het ook je zit spieren en wordt je lekker ontspannen. Relax op de bank met een draadloze verwarmingskruik onder je kont daar wordt je blij van. Kies uit een van de kleurige designs om tijdens de koude dagen heerlijk warm te blijven.

Stoov warmtekruik Homey kopen?

Bekijk de warmtekruiken van Stoov waar je uit kunt kiezen

Hoe werkt de warmtekruik van Stoov?

Stoov warmtekussen kopen - Elecktrische warmtekussens met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nlMet het elektrische Homey verwarmingskruik wordt een lichaamsdeel verwarmt. Plaats het kussen op de plek dicht bij de spier wat gespannen is. Het warmtekussen zal dat stuk van het lichaam verwarmen waar de spieren moeten ontspannen. De onderliggende organen nemen de warmte direct op en je zult het als een aangename ervaring gaan beleven. Vervolgens ontspannen je spieren en je zal geheel relaxt worden.

Hoe werkt de elektrisch warmtekruik Homey?

De elektrische warmtekruik heeft een interne accu welke makkelijk via een stroomkabel kan worden opgeladen. Het bevat een duurzame li-ion oplaadbare batterij, voor urenlang warmteplezier. Neem je verwarmingskussen overal mee naar toe, bijvoorbeeld naar buiten bij een koude avond in de auto of op vakantie.

Draadloos warmtekruik Homey

De draadloze warmtekruik van Stoov zijn ideaal om je spieren te laten ontspannen. Heb je last van zit klachten of verkrampte rug of been spieren dan zal de warmte van het infrarood verwarming die door dringen in de spieren en organen.
Dankzij het draadloze warmtekussen van Stoov is het gemak groot waar je ook bent.

Homey warmtekruik kopen?

Waar koop ik warmte kruik van Stoov?

De warmte kruik en koop je niet alleen online bij blokker maar bij bekende verkooppunten zoals WarmteProducten.nl de grootste online winkel om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmte product wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

Hoe lang blijft de Homey kruik warm?

Zoals gezegd heeft de Homey een ingebouwde batterij die je kan opladen via het meegeleverde netsnoer. De verwarmingskruik heeft een 12 watt verwarmingselement wat werkt op infrarood. De kussen heeft 3 standen waarop je kunt verwarmen tot wel 42 °C. Zo is mogelijk tot 6 tot 8 uur lang te genieten van de warmte die het kruik uitstraalt. Zo voorkom je dat je spieren stijf worden van de kou. Heerlijk als je ook ’s avonds lekker lang buiten wilt zitten.

Hoe moet je een Homey opladen?

Naast het warmtekruik zit een label waar Homey opstaat. Hier zit de aansluit knop maar ook de powerknop. Sluit de bijgeleverde usb kabel aan het kussen en laden maar. Neem je het kussen mee op vakantie of in de auto dan is het opladen makkelijk met bijvoorbeeld een powerbank of de usb aansluiting in je auto.

Hoe lang moet een Homey opladen?

Het advies van Stoov is om het warmtekruik volledig op te laden tot 100%. Onderbreek het opladen niet tussendoor maar laat het kussen continu onder het stroom liggen. Het opladen duurt in totaal zo’n 4 tot 5 uur, kanttekening is wel dat je de Homey oplader gebruikt.

Stoov warmtekussen review

Klanten ervaringen zijn belangrijk voor elk product. Stoov producten zijn met veel zorg gemaakt en getest maar ervaart de consument dat ook zo?
Kritische en positieve ervaringen zijn belangrijk voor zowel de klant als voor de fabrikant. Klanten reviews geven vaak een goed beeld van een producten om tot tot het kopen over te gaan. Bekijk alle Stoov reviews op Trustpilot

Recensies Stoov warmtekussen

Bekijk alle recensie op Trustpilot

Beste warmtekussens Top 10

Sit & Heat warmtekussens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *