Stoov warmteproducten voor binnen en buiten

Big Hug Stoov

Stoov zijn warmteproducten voorzien van een draadloos infrarood element die warmtekussens, dekens en kruiken verwarmen voor binnen en buiten. Stoov is er voor om jou te verwarmen of je nu op de bank, op vakantie of gewoon lekker buiten zit.

Een Stoov kussen kopen

Verleng in je tuin die heerlijke zomeravond zo lang mogelijk, of de nog wat koude ochtend buiten, maar wil nu al genieten van je eerste kopje koffie op de bank. Opgerold op de bank, met een heerlijk boek, een kopje thee en een warme kussen in de hand. De warmteproducten van het bekende merk verwarmen je altijd en overal. De warmtekussens zijn comfortabel en geschikt voor elk interieur. Doordat je vooral jezelf verwarmt en niet de hele ruimte, draag je ook nog eens bij aan het klimaat. Bespaar energie en omarm warmte.

Wie is Stoov?

Stoov is een Nederlands bedrijf (opgericht in 2014) dat kussens met infraroodverwarming ontwerpt en produceert. Integendeel, niet op de ouderwetse manier. Het ontwerp is nieuw, duurzaam en zeer stijlvol. Leg op regenachtige herfstdagen of donkere winternachten een warm kussen op de bank… Dit is toch een warm welkom? Op koudere dagen van het jaar dook het idee op in het hoofd van de oprichter Teun. Als we echt iets nodig hebben om ons lichaam te verwarmen, waarom gebruiken we dan een verwarming die langzaam het hele huis verwarmt? Het is het beste om iets comfortabels te zijn, iets dat je bij je kunt dragen, en het ziet er modieus uit.

Het Stoov draadloze warmteconcept

De verwarmingsproducten combineren weldadige infrarood warmtestralen met draadloos gebruiksgemak. Blijf altijd en overal warm en comfortabel, zodat u van het moment kunt genieten. Ontworpen voor de perfecte verwarmingservaring.

Elektrisch Stoov warmtedeken

Stoov kan je altijd en overal verwarmen. In drie verschillende verwarmingsstanden worden verschillende bekroonde ontwerpen gebruikt. Je kunt de warmtebron direct aanraken. Zo verlies je geen energie en blijf je urenlang warm. Opladen is een fluitje van een cent. Zou het niet geweldig zijn als je nooit meer hoeft te discussiëren over temperatuurregeling in je huis? Kunt u uw microklimaat op het werk creëren? Wetende dat infrarood ook kleine gezondheidsproblemen kan genezen, zoals spierpijn, menstruatiekrampen of gewrichtspijn, kunt u meer genieten.

Hoe werkt Stoov kussen?

In tegenstelling tot andere verwarmingselementen in kussens of dekens maakt Stoov gebruik van infraroodverwarming. Infraroodstralen dringen dieper door in de huid, tot wel 4 cm. Hierdoor wordt het lichaam van binnenuit verwarmd en voelt het alsof je op een warme zomerdag in de zon ligt.

Hoe lang opladen Stoov?

Het opladen van je warmtekussen neemt zo’n 2 uur in beslag. Daarvoor krijg je een lekker warm kussen dat 2 tot 4 uur warm blijft. De warmteproducten hebben 3 warmtestanden en daarbij maak je de keuze voor warme, warmer, warmst.

Wat is het beste warmtekussen?

Elektrische nek- en schouderverwarmingskussens. Natuurlijk is er uiteindelijk, maar één merk het beste. Stoov is wel het meest opvallende verwarmingskussen, welke in de reviews heel goed uit de klantenbeoordeling komt.

Hoe Stoov opladen?

Je kunt het kussen, deken of kruik opladen met een USB-oplader. Hierdoor kun je hem ook opladen in de auto of met een mobiele powerbank. Het is erg handig als hem met je meeneemt op de weg.

Hoe moet je het kussen opladen?

Op de achterkant van het label zit een magnetische connector. Hier kun je de oplader op aansluiten en in een stopcontact steken. Als de batterij volledig is opgeladen, verandert het lampje op de adapter van rood in groen.

Stoov review voor o.a. kussens, dekens en kruiken

Reviews van klanten zijn heel belangrijk in het belang van het product. De reviews zijn erg open in klantbeoordelingen en zijn dan ook na te lezen op trustpilot. Deze reviews zijn onafhankelijk gemaakt door klanten die een warmteproduct hebben gekocht .