Review Stoov Warmtekussen Recensies van klanten

Review Stoov warmtekussen - Recensies van klanten - www.WarmteProducten.nl

Stoov warmtekussen review

Review Stoov Warmtekussen: Ben je op zoek naar een Ploov Warmtekussen van het merk Stoov? Het is een elektrische warmtekussen dat je warmte geeft op de juiste plaats om je spieren te laten ontspannen. De intense warmte zorgt voor direct een warm resultaat die van binnen tijdens koude dagen. Daarnaast is het warmtekussen oplaadbaar en voorzien van een accubatterij welk tot wel 4 uur lang warm kan blijven. De Stoov warmtekussens zijn voor binnen en buiten te gebruiken. De ideale terrasverwarmer voor intense warmte. Maar is Stoov betrouwbaar, lees verder…

Wat vinden klanten van de Stoov?

Klanten ervaringen zijn belangrijk voor elk product. Stoov producten zijn met veel zorg gemaakt en getest maar ervaart de consument dat ook zo?
Kritische opmerkingen maar ook positieve ervaringen zijn belangrijk voor zowel de klant als voor de fabrikant. Klanten reviews geven vaak een goed beeld van een producten om tot tot het kopen over te gaan. Bekijk alle Stoov reviews op Trustpilot

Recensies Stoov warmtekussen

Bekijk alle recensie op Trustpilot 4.4 / 5 ***** Uitstekend

[testimonial style=”” image=”http://warmteproducten.nl/wp-content/uploads/2022/04/Stoov-draadloze-warmtekussens-en-warmtedekens-verwarmen-je-met-infrarood-warmte-voor-een-heerlijk-warm-gevoel-www.WarmteProducten.nl_.jpg” name=”Stoov” company=”Stoov” stars=”5″]

Super service

Ik heb het kussen gekregen voor mijn verjaardag, maar ook onze 2 kinderen zijn er fan van! Helaas werd mijn kussen ineens niet meer warm. Gechat met de klantenservice en binnen een dag een nieuw kussen gekregen!! Echt een top service!![/testimonial]

Alle recensie op e Trusted Shops 4.51 / 5 ***** Uitstekend

[testimonial style=”” image=”http://warmteproducten.nl/wp-content/uploads/2022/04/Stoov-draadloze-warmtekussens-en-warmtedekens-verwarmen-je-met-infrarood-warmte-voor-een-heerlijk-warm-gevoel-www.WarmteProducten.nl_.jpg” name=”Stoov” company=”Stoov” stars=”5″] Wij hebben een Stoov kussen besteld (45 x 60) en al twee dagen later in ontvangst mogen nemen. Dat ging dus lekker snel. Volgens de beschrijving in elkaar gezet en helaas moeten ontdekken dat de stoov het niet deed. Wij hebben contact opgenomen met Stoov en het kussen terug kunnen sturen.
Dat een product defect is kan natuurlijk altijd gebeuren maar dat stoov het zo makkelijk maakt om dit kussen terug te sturen (en het geld binnen enkele dagen terug op de rekening te storten) maakt de service van Stoov uitstekend. Duimpje!
[/testimonial]

Lees ook alle Reviews op NederlandReview met een 9.6 *****

[testimonial style=”” image=”http://warmteproducten.nl/wp-content/uploads/2022/04/Stoov-draadloze-warmtekussens-en-warmtedekens-verwarmen-je-met-infrarood-warmte-voor-een-heerlijk-warm-gevoel-www.WarmteProducten.nl_.jpg” name=”Stoov” company=”Stoov” stars=”5″] In 2 dgn geleverd en gelijk in gebruik genomen vanwege vastzittende rugspier. Geweldig warmtekussen sterkte materialen mooi design. Complete levering met oplader. Had ik dit kussen maar eerder gehad. Top product.
[/testimonial]

 

Veel gesteld vragen over de Stoov warmtekussens

Hoe werkt het warmtekussen?

Het warmtekussen is voorzien van een ingenieus verwarmingssysteem speciaal ontwikkeld voor kussens, dekens en zitkussens. Op het moment dat iemand op het warmteproduct gaat zitten, wordt het kussen verwarmd. Als het te heet wordt, gebruik je gewoon de bedieningsknop om het weer uit te schakelen.

Hoe warm wordt een warmtekussen?

Het verwarmingskussen is uitgerust met drie verwarmingsstanden van 53°C tot 65°C. Met 60 watt warmt het kussen snel op. Zitkussens voorkomen oververhitting en met een automatische timer schakelt de elektrisch verwarmde stoel automatisch uit na 90 minuten.

Hoe lang blijft een Stoov kussen warm?

De Stoov een ingebouwde batterij die je kan opladen via het meegeleverde netsnoer. De verwarmingskussen heeft een 12 watt verwarmingselement wat werkt op infrarood. De kussen heeft 3 standen waarop je kunt verwarmen tot wel 42 °C. Zo is mogelijk tot 6 tot 8 uur lang te genieten van de warmte die het warmtekussen uitstraalt. Zo voorkom je dat je spieren stijf worden van de kou. Heerlijk als je ook ’s avonds lekker lang buiten wilt zitten.

Wat zit er in een warmtekussen van Stoov?

Een warmtekussen van Stoov heeft een ingenieus verwarmingselement van binnen. Het verwarmingssysteem is gemaakt op basis van infrarood straling wat weer heel veilig is. Daarnaast geven de dekens en kussens je dat diepe intense warme gevoel van binnen. Deze kussens zijn prima om verwarmd mee naar bed te nemen als je koude voeten hebt, maar ook geschikt om pijnlijke en oververmoeide spieren een weg van warmte te bieden.

Hoe werkt een infrarood kussen?

Een infrarood verwarmingskussen is eigenlijk een kussen met infrarood elementen. Dit element maakt gebruik van infraroodtechnologie, waardoor het kussen extreem warm is. Leg je dit kussen bijvoorbeeld op schoot, dan zit je lekker warm op een tuinset of loungeset. Zo kun je uren langer buiten genieten van bijvoorbeeld de sterrenhemel of rond een kampvuur. Zo verleng je het Nederlandse buitenleven makkelijk maar ook lekker om mee te nemen op vakantie.

Hoe moet je een Stoov opladen?

Naast het warmtekussen zit een label waar Stoov opstaat. Hier zit de aansluit knop maar ook de powerknop. Sluit de bijgeleverde usb kabel aan het kussen en laden maar. Neem je het kussen mee op vakantie of in de auto dan is het opladen makkelijk met bijvoorbeeld een powerbank of de usb aansluiting in je auto.

Hoe lang moet een Stoov opladen?

Je kunt de Stoov opladen met een USB-oplader. Hierdoor kun je hem ook opladen in de auto of met een powerbank. Het is erg handig als je de Stoov bij je hebt. Het advies van Stoov is om het warmtekussen volledig op te laden tot 100%. Onderbreek het opladen niet tussendoor maar laat het kussen continu onder het stroom liggen. Het opladen duurt in totaal zo’n 4 tot 5 uur, kanttekening is wel dat je de Stoov oplader gebruikt.

Hoe lang blijft Stoov kussen warm?

Hoe werkt een Stoov warmtekussen en hoe lang blijft zo’n Stoov kussen warm? Een Stoov kussen blijft tot wel 6 uur lang warmte afgeven.

Waar koop ik warmtekussen van Stoov?

De warmte kussens en koop je online bij WarmteProducten.nl de online winkel om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmte product wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

Stoov handleiding Review Warmtekussen

Kan ik mijn Stoov tegelijkertijd opladen en gebruiken? Lees hier het antwoord

Hoe weet ik hoeveel stroom mijn batterij nog heeft? Lees hier het antwoord

Met onze draadloze producten geniet je overal van een warme omgeving. Kom maar op met de winter en koude zomeravonden! Je zult merken dat je met een van onze warmteproducten veel minder last heeft van de kou. Kies voor de Stoov Warmtekussens en laat je verwarmen. Bestel nu direct op onze website!

Stoov Warmtekussens jou maatje in de kou!

Heb je het besluit genomen om een Stoov Warmtekussen aan te schaffen na het lezen een Review. Maak de keuze uit het grote assortiment warmtekussens van Stoov. Met het uitgebreide assortiment kussens in soorten maten en kleuren zit er vast een favoriet bij.

Warmteproducten voor elk moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *