Wat is een Warmtekussen?

S W

Wat is een Warmtekussen?

Wat is een Warmtekussen? Een verwarmingskussen is een speciaal kussen dat wordt gebruikt om lichaamsdelen te verwarmen om pijn te verzachten. Lokale verwarming zorgt ervoor dat bloedvaten in het gebied meer open gaan staan. Als gevolg hiervan kan de bloedtoevoer naar het pijnlijke gebied worden verbeterd.

Hoe werkt warmtekussen?

Stoov warmtekussen kopen - Elecktrische warmtekussens met infrarood verwarming - diverse kleuren - www.WarmteProducten.nlHet elektrische kussen heeft verschillende verwarmingsstanden waarmee je je rug, schouders en nek kunt verwarmen. De warmte bevordert de bloedsomloop en ontspant de spieren. Dit warmtekussen is gemaakt van een ademende stof en is zeer zacht en comfortabel op de huid. Je slaapt altijd veilig op de bank of in bed met het elektrische warmtekussen. Het kussen heeft een automatische beveilig en na 90 minuten slaat het automatisch uit.
Een verwijderbare schakelaar maakt het mogelijk om het kussen in de wasmachine te wassen.

Is een warmtekussen goed voor de pijn?

Past op rug, nek en schouders
Verwarmingskussens zijn geweldig voor spierspanning en pijn in de rug, nek en schouders. Heb je vaak last van migraine en helpt een warm bad! Daardoor is het goed mogelijk dat je bij verwarmingskussen ook baat hebt.

Chronische pijn bestrijd je met warmte

Bron: https://reumanederland.nl/

Handleiding werking Stoov warmtekussen

Waarom zou je een Stoov warmtekussen kopen?

Stoov is trendsetter in de ontwikkeling van elektrische infrarood en draadloze warmteproducten. Ze vullen de behoefte naar de vraag om pijnklachten te stabiliseren. Het is een begeleider van warmte voor pijn en infrarood warmte vermindert pijn. Het Stoov kussen kan verwarmd worden tot 42°. Maar als het kouder wordt en je ’s avonds toch buiten in de tuin wilt zitten, kun je ook een kussen of een Stoov-deken goed gebruiken.

De slimme oplossingen van Stoov helpen je altijd en overal:

Wat is magnetisch warmtekussen?

Het Generise Magnetisch Nekkussen geeft steun en verlicht nekpijn. De nekbrace heeft materiaal aan de binnenkant dat warmte creëert in nauw contact met je lichaam. Een natuurlijke stof die geen batterijen of elektriciteit nodig heeft.

Een warmtedeken tegen Reuma en Fibromyalgie

Bron: https://www.optimalegezondheid.com

Andere interessant onderwerpen: