Stoov betrouwbaar? Lees de Reviews

S W

Waarom een Stoov kopen?

Is Stoov veilig? Is Stoov betrouwbaar en veilig in gebruik? Ja, alle producten kunnen veilig worden gebruikt. Stoov neemt de veiligheid zeer serieus. Daarom zijn alle producten voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

Wat is het beste warmtekussen Stoov?

Het Ploov elektrisch nek- en schouderverwarmingskussen is een van de beste warmtekussen die er verkrijgbaar zijn. Het verwarmingskussen is ook gemaakt van superzacht fleecemateriaal, dat kan worden verwijderd en gereinigd. Stoov is specialist in de infrarood en draadloze markt voor warmtekussens.

Hoe werkt het warmtekussen?

Het warmtekussen is voorzien van een infrarood verwarmingssysteem en werkt net even anders dan bij andere verwarmde kussens of dekens. Wanneer iemand op het kussen de One gaat zitten straalt de warmte het lichaam in en verwarmd het van binnenuit. Als je het te warm hebt, gebruik dan de bedieningsknop om het weer uit te schakelen. Het is een uniek principe wat bijzonder is en zo fijn aanvoelt. Het werkingsprincipe van Stoov is net even anders dan bij andere verwarmde kussens of dekens. Dit maakt de producten nog specialer.

Warmteproducten van Stoov zijn infrarood en draadloos betrouwbaar?

In tegenstelling tot andere verwarmingselementen in kussens of dekens maakt Stoov gebruik van infrarood verwarming. Dit is een vorm van warmtestraling die het lichaam van binnenuit verwarmt. Het menselijk oog kan straling niet zien, maar wel voelen omdat het warmte genereert. Infraroodstralen kunnen diep in de huid doordringen, tot wel 4 cm diep. Hierdoor wordt het lichaam van binnenuit verwarmd en voelt het alsof je op een warme zomerdag in de zon ligt. Dit klinkt misschien vreemd, maar het is volkomen veilig. Het is zelfs veiliger dan gewone verwarmingsdekens, want Stoov’s mat heeft een ingebouwde timer en thermostaat, die nooit te warm worden!

Haal de zon in huis

De kussens en dekens van Stoov hebben dezelfde geneeskrachtige werking als wanneer je in de zon ligt, ook als het buiten regent en stormt!
Infrarood heeft meer goede effecten dan alleen een warm gevoel. Naast verwarming is bewezen dat infraroodstralen de bloedcirculatie verbeteren, pijn verlichten, gewrichtsstijfheid voorkomen, ontstekingen verminderen en de huid verjongen.

Welke producten heeft Stoov?

Dit is de Ploov warmtekussen die je heerlijk tegen je aan kan drukken of tegenaan kan liggen.

Een Big Hug krijg met deze warmtedeken waar je op ligt op de bank op in je stoel hangt.

Zitten op de One geeft je intense warmte, leg het One zitkussen op een stoel en voelt het verschil.

De Stoov Homey geeft de warmte door als een warme kruik.

Hoe lang duurt opladen Stoov kussen?

Het opladen van de een stoov warmtekussen duurt zo’n 2 uur en is goed voor zo’n 2-4 uur warmte. Daarnaast heeft de STOOV heeft 3 standen, warm, warmer, warmst zo kun je jou ideale temperatuur instellen.

Hoe lang blijft Stoov kussen warm?

Zo duurzaam, ja. Het kussen heeft drie verwarmingsstanden (van minimaal 34 graden tot maximaal 42 graden) en geeft tot wel 6 uur extra verwarming.

Is de Stoov betrouwbaar?

Als de werkelijke temperatuur van Stoov te hoog is, zal de thermostaat ook de warmte temperatuur uitschakelen. Dit voorkomt dat de temperatuur te hoog wordt. Elke Stoov heeft ook een automatische uitschakelfunctie, die het product na 8 uur gebruik kan uitschakelen. Daarnaast maak het product gebruik van een oververhittingsbeveiliging zodat de temperatuur nooit hoger kan komen dan de gewenste temperatuur.

Hoe kun je de Stoov kussens opladen?

Je kunt Stoov opladen met een USB-oplader. Hierdoor kun je hem ook opladen in de auto of met een mobiele powerbank. Het is erg handig als je Stoov bij je hebt en onverwacht nodig mocht hebben.

Wat is het verschil tussen een warmtekussen en een warmte kussen?

Een warmtekussen zoals de Stoov werkt op basis van infraroodstraling en zorgt voor een diepe en intense verwarming.
Het warmte kussens die op basis is van pitten zijn gemaakt zoals de pittenzak worden verwarmd in de magnetron. Een nadeel van dit principe is dat je nooit de gewenste temperatuur hebt en dat de warmte snel afneemt. De werking is verder prima en heb je koude voeten of vermoeide spieren dan is een pittenzak een goed alternatief.

Nog niet overtuigd, lees dan alle Reviews online

Recensies van klanten vertellen je wat hun ervaring is en zo weet je dat Stoov betrouwbaar is

Stoov Verkooppunten

Ben je overtuigd waar je een warmtekussen, warmtedeken een zitkussen of warmte kruik kan kopen? Warmteproducten.nl heeft een samenwerking met Stoov en mag deze mooie producten verkopen. Via de links die aan de producten zijn gekoppeld komt je op de website van Stoov en bestel je direct bij de leverancier. Stoov daar wordt je lekker warm van!