Warmtekussen kopen? Alle Warmtekussens online

Warmtekussen kopen - De Beste Warmtekussens met het grootste assortiment - Warmteproducten van Stoov voor elk moment van de dag - www.WarmteProducten.nl

Elektrisch warmtekussen aanbieding

Warmtekussen kopen? Het warmtekussen houdt je comfortabel en warm, en deze warmte geeft ook je spieren een ontspannend gevoel. Er zijn vaak verschillende opties voor warmtekussen, zoals verschillende verwarmingsstanden of elektrische kussens die automatisch uitschakelen. De warmtekussens op de nek en schouders zijn gemaakt van zacht materiaal om perfect op je lichaam te passen. Bekijk hier de verschillende warmtekussens.

Warmtekussen kopen?

Elektrische Warmtekussen kopen - De Beste Warmtekussens - Warmteproducten van Stoov voor elk moment van de dag - www.WarmteProducten.nlWat is een warmtekussen? Het warmtekussen is voorzien van een speciaal warmtesysteem ontwikkeld voor de kussens. Op het moment dat iemand op de kussen gaat zitten, wordt de het verwarmd. Als het te heet wordt, gebruik je gewoon de bedieningsknop om het weer uit te schakelen.

De Beste Warmtekussens online

Warmteproducten voor elk moment!

Hoe werkt het Stoov warmtekussen?

In tegenstelling tot andere verwarmingselementen in kussens of dekens maakt Stoov gebruik van infrarood verwarming. Omdat infrarood diep in door de huid dringt tot wel 4 cm diep. Dit verwarmt het lichaam van binnenuit en voelt alsof je in de zon ligt op een warme zomerdag.

Welke positieve effecten hebben warmteproducten op je lichaam?

We leggen je graag uit wat de voordelen zijn als je een warmtekussen kopen overweegt. In onderstaande behandelen we vraag en antwoorden.
Doe je voordeel ermee en laat je verrassen door wat voor effect warmte op je spieren heeft.

Is een warmtekussen goed?

Verwarmingskussens zijn een trend en een mooie uitvinding voor je spierspanning in je rug-, nek- en schouder en stabiliseert de pijn. Heb je ook vaak last van migraine en vindt je een warme douche dan ook fijn? Een verwarmingskussen geeft je ook die verlichting waar je naar op zoek bent.

Wat kost een warmte kussen van Stoov?

Stoov heeft 2 soorten warmtekussens in het assortiment. De Ploov heeft een prijs tussen de €89,95 – €99,95 en verkrijgbaar in 3 maten namelijk; 45×45, 25×60 en 45×60. Het duurste warmtekussen kost €109,95 en is speciaal om mee naar buiten te nemen voor de koude avonden. Goed om te weten is dat de kussenslopen wasbaar zijn op 40 graden.

Hoe lang blijft Stoov kussen warm?

Het Stoov warmtekussen kan tot wel 6 uur warm blijven. Ik kan ook zeggen dat het werk van het verwarmingskussen heel eenvoudig is. Daarnaast past het kussen mooi op de bank en zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Waarom is warmte goed voor je spieren?

Warmte heeft pijnstillende en ontspannende effecten. Zowel voor spieren als gewrichten. De warmte biedt ondersteuning in situaties van overbelaste en gespannen rug- en nekspieren. Warmte helpt om je spieren weer te laten bewegen. Veel bewegen is nodig voor een goed herstel.

De 10 voordelen van warmtetherapie:

  1. Stimuleert de bloedsomloop
  2. Verlagend bij chronische pijn
  3. Het verwijd de bloedvaten
  4. Verzacht gevoelige pijn
  5. Helpt tegen spierpijn
  6. Goed voor rug, schouder en nekklachten
  7. Helpt tegen de kou
  8. Verjongt uw lichaam
  9. Heeft een ontspannende werking
  10. Verlicht spanning

Is warmte goed voor spit?

Veel mensen gebruiken warmte om spieren te ontspannen. Je kunt dit zeker proberen, of proberen te koelen. In veel gevallen kan dit zelfs helpen om acute rugpijn meer te verlichten dan warmte. Het helpt de zwelling te verkleinen waardoor de rug meer kan bewegen.

Is warmte goed voor overbelaste spieren?

Met een blessure krijgen je spieren het flink te voorduren en moeten dan alles proberen te herstellen. Het gevolg zou kunnen zijn dat je spieren stijf worden. Om te voorkomen dat je spieren stram worden is het goed om de eerste 48 uur je spieren zo’n 20 minuten op te warmen. Het herstel zal sneller gaan omdat ze door de warmte weer gaan ontspannen. Bovendien als je spieren overbelast of gespannen zijn, kan warmte de oplossing zijn.

Is warmte goed voor zwelling?

Gebruik b.v. een warmtekussen om het herstel na een blessure te bevorderen. Dit stadium start tussen de 48 en 72 uur na het je ongeluk. Als je te snel gaat opwarmen, zullen de zwellingen en ontstekingen toenemen. Bij acuut letsel niet verhitten maar koelen.

Kies uit een van de vele andere warmteproducten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *