Snuggie Rug deluxe fleece deken

Snug Rug Deluxe - Fleece Deken Met Mouwen - TV Deken - Plaid - Warmte deken - www.Warmteproducten.nl

Snuggle Rug fleece deken

Deze superdikke Snuggie rug Deluxe is de grootste op de markt. Met een afmeting van maar liefst 150 x 215 cm is het een ideale deken voor banken. Daarnaast is het gemaakt van polyester en koraalfleece. Deze combinatie van materialen maakt het zowel mooi als zacht en houdt je warm.

Fleece Deken Met Mouwen

Dit is echt de ultieme leegte op een koude dag. Dit is een super comfortabele fleece deken met mouwen en een handig zakje om je handen warm te houden!
Met deze comfortabele en superzachte deken breng je deze sombere dagen voortaan gemakkelijk door. De deken heeft grote “oversized” mouwen om je comfortabel en warm te houden, terwijl je toch vrij kunt bewegen om de afstandsbediening of snacks te pakken. Eén maat past iedereen, dus iedereen kan genieten van het comfort van een wollen deken met mouwen!

Snuggie Rug kopen

Snug Rug Warme en lichte deken
Het formaat van Snuggie Deluxe is 150 x 215, wat niet alleen groter is dan zijn jongere broer Snuggie Original, maar ook warmer. De originele versie gebruikt 160 GSM-materiaal en de deluxe versie gebruikt 260 GSM-materiaal. “GSM” staat voor gram per vierkante meter, wat betekent dat de deluxe versie dikker en warmer is dan de originele versie.

Kenmerken Snuggie Deluxe:

Vernieuwde Snug Rug
Fleece deken met mouwen
Licht van gewicht
Anti-pluis aan beide kanten
Kleur: Ruby en Bruin
Materiaal: 100% polyester & coral fleece
Gewicht: 1.035 kg
Afmetingen: 150 x 215 cm

Als je een deken had die je de hele dag zou kunnen dragen, hoe goed zou het leven dan zijn? We bieden Snug-Rug Deluxe aan in diverse kleuren, een draagbare deken met volledige mouwen die je de hele dag warm houdt. Deze leuke en unieke deken laat dromen uitkomen voor degenen die de effecten van de winter voelen en meerdere lagen kleding moeten dragen. Deze deken met mouwen is gemaakt van 100% polyester en 260 gram luxe luxe koraalfleece, zodat je nu comfortabel kunt overwinteren.

Snuggie Rug luxueuze deken

Deze luxueuze deken maakt hem aantrekkelijker en stijlvoller, perfect voor wie op zoek is naar een elegante deken om te dragen. Deze leisteen grijze deken wordt geleverd met een draagtas voor gemakkelijk dragen. Het meest interessante aan deze deken met mouwen is dat hij een zak heeft om je spullen veilig in op te bergen. De maat past iedereen!

Misschien vindt je deze warmteproducten ook leuk of kijk in onze shop voor inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *