Pittenzak kopen voor je nek, schouder?

Waar kan ik een kersenpitkussen kopen?

Een pittenzak voor nek en schouder klachten is de oplossing voor je koude nek, stramme spieren of schouderpijn en andere vergelijkbare klachten. Het is een zak vol met kersenpitten die je makkelijk kan opwarmen in de magnetron. In een paar minuten zijn de kersenpitten warmen en behouden hun warmte voor een bepaalde duur. Je bloedsomloop wordt weer geactiveerd door de warmte. Ook gebruik je de kersenpitkussens tegen koude voeten, nekspanning of buikkrampen en geven je verlichting.

Pittenzak voor nek en schouder kopen?

Wil je een pittenzak kopen voor nek en schouder klachten? Zoek dan niet langer verder want hieronder kun je dezelfde pittenzakken bestellen als bij elke ander aanbieder van pittenzakken. Het aanbod in de andere zoals, HEMA, Blokker, Kruidvat en Etos winkels is dan ook niet zo groot als bij Warmteproducten.nl. Een pittenzak zoals hiernaast is niet altijd te bestellen bij stenenwinkel. Kortom de keus die we aanbieden is enorm groot en de prijzen variëren daarom ook. Bekijk de producten afzonderlijk en maak je keuze welke jou aanspreekt.

Kersenpitkussen zak kopen bij WarmteProducten.nl?

We verzamelen het grootste assortiment van elk warmte product wat online te koop is zodat verder zoeken niet meer nodig is. Welke kersenpitten zak jou aanspreekt is vaak een persoonlijke keuze. Bestellen een kersenpittenzak omdat het jou de warmte geeft die je nodig hebt. Bestel je vandaag, dan heb je het warmte product vaak de volgende dag in huis.

Wat is een pittenzak voor nek en schouder klachten?

Het kersenpitkussen is eigenlijk gewoon een kussen gevuld met kersenpitten. De kersenpittenzak, ook wel een (cherry) pit zak of “hot pit” genoemd, is een zak gevuld met kersenpitten of ander korrelig materiaal, opgewarmd in een magnetron (of oven). Het wordt vaak gebruikt om lichamelijke pijnen te behandelen als een warmte kruik in bed. Een pittenzak pak je vaak net iets sneller dan een warmtekruik waar warm water in moet. De pittenzak is zo warm in de magnetron en direct te gebruiken op plaatsen waar het nodig is zoals nek en schouder klachten. Het kersenpitzakje kan je ook heerlijk helpen ontspannen na een vermoeiende, drukke dag.

Hoe lang moet een pittenzak in de magnetron?

In de magnetron: 600 watt gedurende 2-3 minuten, let op,  dat er geen resten van eten in de magnetron achter blijven. Deze laten schroeiplekken achter op de stof, wat zonde is voor pittenzak! Let op: Als de magnetron geen draaiplateau heeft, moet de kersenpittenzak na 1,5 minuut worden gedraaid en geschud.

Kan Kersenpitkussen in oven?

De kersenpitkussen kan als warm of koud kompres worden gebruikt. Het is gemakkelijk op te warmen in een magnetron en oven of af te koelen in de koelkast.

Hoe werkt een Hittepit en is het hetzelfde als een kersenpittenzak?

De hittepit kan opgewarmd worden in een magnetron. De warmte wordt lang vastgehouden en daarna heel langzaam weer afgegeven aan de omgeving. In tegenstelling tot warmwaterkruiken onttrekt een Hittepit na afkoeling geen warmte aan het lichaam. Een verwarmde hittepittenzak vormt zich naar het lichaam. Conclusie: Een hittepit zak is een merknaam voor het kersenpitkussen zoals je die bij warmteproducten.nl ook kan kopen. Met diverse producten staat hij ook als afbeelding in de productenlijst hierboven.

Waarom stinkt een Pittenzak?

Waarom stinkt een kersenpitkussen uit de magnetron? Voor het eerst kan de kersenpitkussen een beetje vochtig aanvoelen en een beetje muf ruiken. Dit is pas de eerste keer omdat het water uit het graan is gehaald. Is een kersenpitkussen zwaar? Eén pitje weegt gemiddeld 0,7 gram en hele zak afhankelijk van de grote tussen de 500 en 1000 gram.

Welke Pittenzak blijft het langst warm ideaal voor nek en schouder klachten!

Janneke’s Warmte sjaal is de langste kersenpitten sjaal van 70×20 cm lang. Met een warme sjaal voel je je beter, warmte kan stress verminderen, je helpen ontspannen en pijn op natuurlijke wijze verlichten. Geschikt voor alle leeftijden De langste (70 cm), zachtste en warmste warmwaterkruik van Nederland.


Kun je een kersenpitkussen wassen?

Stop het kussen in de wasmachine. Let op, maak geen gebruik van wasmiddelen of wasverzachters. Het kersenpitkussen moet zo neutraal mogelijk gewassen worden. De pittenzak was je op een programma van 30 graden. Maak voor de zekerheid gebruik van een en gebruik een waszakje om ongelukken te voorkomen zoals scheuren in de stof.

Een pittenzak voor nek en schouder klachten!

Pittenzak Action

Deze magnetron sloffen zijn ook te koop bij de Warmteproducten.nl

Warmtekussen kopen, deze werken zonder kersenpitten

Beste warmtekussen top 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *