Medisana elektrische deken

Medisana elektrische deken - www.WarmteProducten.nl

De Medisana elektrische deken zorgt ervoor dat je nooit meer verkouden wordt. Je kunt kiezen voor een warme onderdeken of een bovendeken. Je bed verwarm je lekker met kussens. De bovenste deken kan opgerold worden op de bank. De deken eronder is korter dan de maat van een gewoon bed. Dit komt omdat er geen verwarmingselementen in de buurt van je hoofd mogen zijn. Als dit het geval is, kunt u oververhit raken.

Medisana elektrische deken 2-persoons

Een verwarmingsdeken is perfect om een ​​goede nacht door te brengen op de bank! Dit soort dekens zijn flexibel en veelzijdig in gebruik. De deken heeft een mooi formaat van 160×130 cm en is gemaakt van warme zachte materialen. Er zijn 3 verwarmingsstanden om uit te kiezen en de deken is snel op te warmen. Zelfs als de verwarmingsfunctie niet is ingeschakeld, zal het zachte wollen materiaal je zeker in staat stellen om een ​​ontspannen nacht door te brengen, gemakkelijk schoon te houden en geschikt voor wasmachines.

Medisana elektrische deken hu 665

Na een dag hard werken wil je gewoon ontspannen, zorgeloos in slaap vallen en opladen voor de volgende dag. In een koud bed kan dat natuurlijk niet. Daarom is de HU665 verwarmingsdeken ideaal; het sluit volledig aan bij de wens om te ontspannen, warm te worden en de dag onbezorgd af te sluiten. Door de oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling na 180 minuten is de HU 665 veilig als je in een droomstaat bent beland.

 

Warmte deken infrarood

De toplaag is vervaardigd volgens de maatschappelijk verantwoorde textielrichtlijn “Ökotex Standard 100”. Zo weet je zeker dat het textiel dat je gebruikt van hoge kwaliteit is en op een ecologisch verantwoorde manier wordt vervaardigd. Slaap zo vrediger!

Medisana elektrische deken handleiding

De verwarming van 60 watt zorgt ervoor dat je na een drukke dag snel kunt genieten van de warmte die je verdient. Met de afstandsbediening stel je eenvoudig één van de 3 verwarmingsstanden in. Het bedieningsgedeelte is afneembaar, waardoor de deken geschikt is voor handwas. Je mooie en stevige katoenen bekleding blijft altijd mooi en fris!

Voordelen:

  • 3 Temperatuurstanden
  • Veiligheidssysteem tegen oververhitting
  • Gebruiksvriendelijk bedieningselement
  • Wasbaar dankzij afneembare bediening
  • Automatische uitschakeling na 180 minuten
  • Volgens Textielrichtlijn ‘Öko TEX standard 100’
  • Comfortabel zacht materiaal

Medisana elektrische deken hu a63

In de koude winter is er niets lekkerder dan in een warm bed te liggen. U kunt gebruik maken van de praktische zachte Medisana HU A63-elektrische deken. Met de controller schakel je eenvoudig tussen de twee verwarmingsstanden. Met 60 watt vermogen en temperatuurregelaar weet je altijd zeker dat je de juiste temperatuur hebt. Medisana HU A63-De elektrische deken heeft afneembare bedieningselementen en kan met de hand worden gewassen.

Medisana elektrische deken gebruiksaanwijzing

De Medisana deken gaat niet automatisch uit. Veilig gebruik van Medisana elektrische warmtedekens De deken is voorzien van een veiligheidssysteem waardoor je hem prettig en veilig kunt gebruiken. Zo heeft de deken een beschermende werking om te voorkomen dat de deken oververhit raakt. Om een ​​prettig gevoel te krijgen is de deken gemaakt van hoogwaardige materialen en eenvoudig te bedienen.

Voordelen:

  • De Medisana deken is veilig te gebruiken dankzij de oververhittingsbeveiliging
  • Met een vermogen van 60 watt en keuze uit twee warmtestanden

Nadelen:

  • De elektrische deken is niet automatisch uit te schakelen

Kun je een medisana elektrische deken wassen?

Doe de elektrische deken in de waszak en vervolgens in de wasmachine. Week ze in water met een mild schoonmaakmiddel. De aanbevolen watertemperatuur is 30°C. Was je elektrische deken.

Medisana elektrische deken 2-persoons

Met een elektrische deken voor 2 personen houd je jezelf en anderen warm. Leg een elektrisch deken op je matras om je tweepersoonsbed te verwarmen. Een elektrische deken gebruik je om lekker op de bank te liggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verwarmingsdeken met een timer zodat de deken na een ingestelde tijd automatisch uitschakelt. Of kies voor een deken met onafhankelijke voetverwarming, zodat je voeten altijd warm zijn.

Medisana hb 675 xxl

In de koude winter is er niets lekkerder dan ontspannen met een heerlijke warme chocolademelk op de bank. Welke partner kan er beter zijn dan deze zachte en schattige warme deken HB 675? Dankzij de sterke maar superzachte microvezeldeken geniet je van de beste warmteverdeling en wordt de aanwezige warmte goed vastgehouden door de kleine luchtruimtes tussen de superfijne haartjes. De deken weegt 2,2 kg, omdat de deken uit drie lagen bestaat. Het oppervlak van de deken is 200 x 150 cm.

Meerdere temperatuurstanden

Je kunt de thermostaat alvast wat lager zetten zodat je ’s nachts niet onnodig het hele huis verwarmt. Dit is erg zuinig. 4 verwarmingsstanden zorgen ervoor dat je voor elke situatie of persoon altijd de juiste temperatuur hebt. Met zijn krachtige 120 watt, maar liefst 200 x 150 cm oppervlak en 2,3 m lange kabel krijg je een heel compleet schattig speeltje.

De deken is voorzien van een oververhittingsbeveiliging, die na 3 uur automatisch uitschakelt.

Door het gebruik van microvezels is de deken niet schadelijk voor allergieën, blijft vuil niet aan het oppervlak plakken en is de deken makkelijk schoon te maken. Door de afneembare kabel reinig je de deken met de hand. Voor een zeer comfortabele winter is deze heerlijke warme deken HB 675 van Medisana dus perfect voor jou!

Combineer het samen met een elektrisch kussen

Medisana HP 650 Elektrisch kussen

Spierpijn? pijn? De HP 650 kan je spieren verwarmen en ontspannen waar je het nodig hebt. Warmte stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een heerlijk gevoel van ontspanning. Het was heerlijk na een lange dag werken. Met HP 650 kom je helemaal tot rust.

Het warmtekussen heeft een elektrische temperatuurregeling en heeft vier instelbare verwarmingsstanden; je selecteert eenvoudig de gewenste locatie met de afstandsbediening. Is het kussen een beetje te warm? Dan kun je gemakkelijk terugschakelen naar een positie, waarna het kussen afkoelt.

Je kunt het warmtekussen ook lang gebruiken. Zet vervolgens de schakelaar op stand 1 of 2 en het kussen wordt automatisch uitgeschakeld na 90 minuten continu gebruik.
Als 90 minuten nog niet lang genoeg is, schuift u de schakelaar naar de nulstand en selecteert u vervolgens opnieuw de gewenste verwarmingsstand.

Welke warmtekussen kies jij?

Medisana warmtedeken review

Klant beoordelingen in de vorm van reviews zijn altijd goed om na te lezen. Wat klanten vinden geeft vaak een redelijk goed beeld van het product. In dit geval ook de een review van Medisana elektrische deken en nog meer warmteproducten.

Bekijk hier alle Medisana elektrische dekens in de shop

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *