Magnetron warmte sloffen

Magnetron warmte sloffen - Nooit geen koude voeten meer - bevorderd de bloedcirculatie - www.WarmteProducten.nl

Nooit meer last van koude voeten!

Magnetron warmte sloffen zijn de ideale pantoffels die je koude voeten snel weer warm kunnen maken. Het werkt heel simpel, je zet namelijk de magnetronpantoffels 90 seconden in de magnetron en je sloffen zijn warm. Zo blijven je voeten zo’n 1 tot 2 uur lekker warm.

Magnetron warmte sloffen zijn heerlijk warm

De magnetron pantoffels laten je nog meer ontspannen door de rustgevende geuren, zoals lavendel of munt die ze mee krijgen. Door de speciale samenstelling van lijnzaad, lavendel en munt zijn de sloffen zo warm en voelt het als een warme deken om je voeten. Warmte is goed voor het lichaam en zorgt voor een betere bloedcirculatie wat als voordeel heeft dat je rozig wordt en snel is slaap zal vallen. Daarnaast geven magnetron warmte sloffen verlichten bij pijn. Vooral patiënten met reuma en artritis hebben er baat bij.

€21,56
Bestel direct online
Bol.com

Opwarmbare pantoffels

Zeer comfortabele pantoffels zorgen door de invloed van warmte voor een aangenaam gevoel van warmte en verlichting aan de voeten en ontspanning. Ze hebben een ritssluiting voor eenvoudige reiniging en moeten in een magnetron worden verwarmd. De ideale oplossing om je voeten warm te houden in de winter.

Nooit meer koude voeten met magnetron sloffen

Als je koude voeten hebt, zijn verwarmde pantoffels een goede keuze. Magnetronpantoffels zijn heel gemakkelijk op te warmen zijn. Zet de magnetron sloffen een paar minuten in de magnetron en je kunt tot wel 2 uur genieten van de warmte die ze afgeven.

Hoe krijg je met magnetron warmte sloffen hot feet?

Misschien ben je bekend met de pittenzakken die je nek of rug lekker kunnen verwarmen nadat ze in de magnetron zijn opgewarmd. De warmte sloffen worden vaak gevuld met koolzaad of lijnzaad. Met deze techniek wordt de pitten verwarmd en door ze door elkaar te schudden verdeeld de warmte zich door de hele slof en heb je warme voeten. Koolzaad en lijnzaad doen hetzelfde als kersenpitten in pittenzakken. De pitten hebben een eigenschap dat ze warmte vasthouden door ze te isoleren. Hierdoor kunnen pantoffels de warmte goed vasthouden. Het voordeel is dat daardoor je voeten lang warm blijven.

Magnetron sloffen verminderen pijn aan je voeten

De hitte van magnetronpantoffels kan de bloedcirculatie verbeteren. Vooral op oudere leeftijd stagneert de bloedcirculatie vaak op bepaalde punten waardoor koude voeten het gevolg zijn. Door de bloedcirculatie te prikkelen worden je voeten weer blij met die intense warmte. Het is raadzaam om de ook magnetron pantoffels te gebruiken bij langdurige pijnen zoals reuma, artritis of spierpijn. De warmte die de pantoffels afgeven aan je voeten zorgen voor ontspanning en de pijn zal zakken.

Warmteproducten voor de winter

Met magnetronpantoffels heb je ook in de winter geen koude voeten meer. Met deze magnetron pantoffels behoort het vervelende gevoel van koude voeten tot het verleden. Het enige wat je nodig hebt is een paar warmte sloffen en een magnetron. Geniet intens van zo’n 2 uur aan heerlijke warme voeten. Gun jezelf dat beetje warmte wat je diep van binnen weer blij maakt. Zo kom jij de wintermaanden lachend door en is het een mooi geschenk aan jezelf.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in ander warmteproducten:

Sit en Heat warmtekussen blijf lekker warm

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *