Beste warmtekussen Top 10

Beste warmtekussen Top 10 - Elecktrische warmtekussens met infrarood verwarming - diverse kleuren - www.WarmteProducten.nl

Top 10 beste warmtekussen

Het beste warmtekussen in een overzicht:


Met deze Top 10 heb je een ruime keuze in het aanbod van warmtekussen.

De beste warmtekussen voor elk moment

Hoe werkt het warmtekussen?

Sit en Heat warmtekussen kopen - Elektrische warmtekussens met infrarood verwarming - www.WarmteProducten.nlMet het verwarmingskussen wordt een lichaamsdeel verwarmt. Plaats het kussen op de plek dicht bij de spier wat gespannen is. Het warmtekussen zal dat stuk van het lichaam verwarmen waar de spieren moeten ontspannen. De onderliggende organen nemen de warmte direct op en je zult het als een aangename ervaring gaan beleven. Vervolgens ontspannen je spieren en je zal geheel relaxt worden.

Hoe werkt een elektrisch warmtekussen?

Een elektrische warmtekussen heeft een interne accu welke makkelijk via een stroomkabel kan worden opgeladen. Het bevat een duurzame li-ion oplaadbare batterij, voor urenlang warmteplezier. Neem je verwarmingskussen overal mee naar toe, bijvoorbeeld naar buiten bij een koude avond in de auto of op vakantie.

Warmtekussen kopen?

Waar kan ik een kersenpitkussen kopen en is dat het zelfde? Het ouderwetse kersenpitkussen ken je misschien wel. Het kersenpitten kussen verwarm je in de magnetron en de kersenpitten houden de warmte vast. Het verschil is dan ook dat de pittenzak slechts 5 tot 10 minuten warm blijft en neemt dan snel af. Voor een korte verwarmingsduur voor de spieren is het ook een prima oplossing. Het ontspant direct gespannen spieren in de nek of rug en straalt warmt uit naar buik en organen. Daarnaast worden je voeren of handen er ook lekker warm van tijdens koude dagen. Neem de pittenzak mee naar bed en je zult heerlijk warm slapen.

Waar koop ik warmtekussen?

De warmte kussens en warmtebanden koop je niet alleen bij Blokker, Action, Mediamarkt of Kruidvat maar gewoon online bij WarmteProducten.nl de grootste online winkel voor al om verantwoordt warm te blijven. Kies voor een kwalitatief hoogstaand warmteproduct wat veilig en duurzaam is voor het hele gezin.

Wat is het verschil met een elektrische kruik?

Een elektrische kruik heeft net als het warmtekussen een ingebouwde oplaadbare batterij. Voeger werd een kruik gevuld met water maar de elektrische kruik maakt gebruik van een infrarood verwarming aan de voorkant. Wanneer de juiste temperatuur is bereikt, stopt de elektrische warmwaterkruik met verwarmen. Onder normale omstandigheden worden elektrische warmwaterkruiken gebruikt voor baby’s, vooral voor baby’s die de juiste temperatuur niet kunnen handhaven. De temperatuur is instelbaar op drie standen met een met een maximale temperatuur van 42°C.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *